Kamp San Marino Resort ****

Info i rezervacija

Kamp San Marino Resort****

Prekrasan otok Rab dom je kampa San Marino s 4 *. S prikladno nazvanom Rajskom plažom na pragu, naselje je fantastično mjesto za obiteljski bijeg na moru.

Kao i na svakoj dobroj destinaciji na hrvatskoj obali, turisti koji rezerviraju boravak na ovom mjestu mogu uživati u kupanju u smaragdno zelenim vodama Jadranskog mora. Aktivni kamperi uživati će i u i zabavnim sadržajima na plaži, poput odbojke na pijesku i nogometa, dok će se djeca uživati u vodenom parku na napuhavanje i toboganima.

Uz sve aktivnosti koje se nude na moru, gosti mogu uživati u obilju ležernih aktivnosti, uključujući mini golf, košarku i tenis. Mlađe kampiste raširenih ruku dočekuje Maro Club, cjelodnevni animacijski program u kojem se održavaju igre, umjetnička i obrtnička i sportska natjecanja.
Kako će mladi imati pune ruke posla sa svim ponuđenim aktivnostima, odrasli mogu uživati u odmoru posjetom wellnessu u sklopu objekta koji sadrži finsku saunu, slanu saunu, kozmetički salon, sobe za masažu i opuštajuću atmosferu.

Destinacija: Lopar (Rab)
Lokacija: Otok Rab
GPS koordinate: 44.82269, 14.736303

 

  • kapacitet kampa: 3.500 osoba
  • površina kampa: 15 ha
OTVORENO: 14.4.2022-4.10.2022
Title Address Description
Title Address Description
San Marino Resort ****
Neimenovana cesta, 51281, Lopar, Croatia

Safari tent

Moda plus mobile home

Cosy plus mobile home