Kamp San Marino Resort ****

Info i rezervacija

Kamp San Marino Resort****

Prekrasan otok Rab dom je kampa San Marino s 4 *. S prikladno nazvanom Rajskom plažom na pragu, naselje je fantastično mjesto za obiteljski bijeg na moru.

Kao i na svakoj dobroj destinaciji na hrvatskoj obali, turisti koji rezerviraju boravak na ovom mjestu mogu uživati u kupanju u smaragdno zelenim vodama Jadranskog mora. Aktivni kamperi uživati će i u i zabavnim sadržajima na plaži, poput odbojke na pijesku i nogometa, dok će se djeca uživati u vodenom parku na napuhavanje i toboganima.

Uz sve aktivnosti koje se nude na moru, gosti mogu uživati u obilju ležernih aktivnosti, uključujući mini golf, košarku i tenis. Mlađe kampiste raširenih ruku dočekuje Maro Club, cjelodnevni animacijski program u kojem se održavaju igre, umjetnička i obrtnička i sportska natjecanja.
Kako će mladi imati pune ruke posla sa svim ponuđenim aktivnostima, odrasli mogu uživati u odmoru posjetom wellnessu u sklopu objekta koji sadrži finsku saunu, slanu saunu, kozmetički salon, sobe za masažu i opuštajuću atmosferu.

Destinacija: Lopar (Rab)
Lokacija: Otok Rab
GPS koordinate: 44.82269, 14.736303

 

  • kapacitet kampa: 3.500 osoba
  • površina kampa: 15 ha
OTVORENO: 14.4.2022-4.10.2022

Kamp San Marino**** smjestio se na otoku Rabu, u mjestu Lopar, 12 km od središta grada Raba.

Uređen je prema suvremenim standardima, nudi smještaj na parcelama raspoređenima unutar borove šume.

Kamp raspolaže 1,5 km dugom plažom poznatom i pod nazivom „Rajska plaža“, jednom od najljepših plaža na hrvatskome dijelu Jadrana, osobito prikladnoj za neplivače, djecu i obitelji.

Tu su još i dječje igralište te brojni rekreacijski i sportski sadržaji. Gosti mogu uživati i u wellness centru koji se nalazi u sklopu kampa.

Dnevni zabavni programi prilagođeni su svim dobnim skupinama te su upotpunjeni večernjim animacijskim programom. Dostupni su i izleti na obližnje otoke.

Otok Rab nalazi se na izuzetno povoljnom geografsko-prometnom i geografsko-turističkom položaju u odnosu na europsko i domaće turističko tržište.

Pored istoimenog antiknog gradića, na otoku se nalazi još 7 naselja: Barbat, Banjol, Palit, Kampor, Mundanije, Supetarska Draga i Lopar.

Mediteranska klima otoka Raba, koju karakteriziraju ugodno ljeto i blaga zima, vrloj je povoljna za razvitak turizma. Postoje podaci prema kojima Rab ima godišnje 91 vedar dan, čime se svrstao u najsunčanija područja Europe.

Što se tiče reljefa i razvedenosti obale, Rab karakteriziraju uzvisine, prevlake i polja, te neravnomjerno razvedena obala. Pod time se podrazumijeva da je sjeverna obala otoka nerazvedena, odnosno jako malo razvedena. Najzanimljivijim dijelom smatra se onaj od rta Kalifronta do rta Frkanj, zbog mnogobrojnih uvala koje pogoduju kupanju i odmoru.

Viteške igre na Rabu


Četiri puta godišnje u gradu Rabu organiziraju se viteški turniri. Za vrijeme ljetne sezone možete posjetiti čak 3. 25.lipnja, 27. Srpnja i 15.kolovoza. Viteške igre 27.srpnja održavaju se u čast sv. Kristoforu koji je zaštitnik grada Raba.

Ribarske noći na Rabu


Ribarske noći su poznata folklorna obilježavanja ulova, tradicionalne pripreme i konzumiranje ribe. Svako mjesto ima svoju ribarsku noć što znači da se na Rabu svakoga tjedna održava barem jedna. Pridružite se ovom jedinstvenom događaju i uživajte u lokalnoj hrani i piću.

Rapska fjera


Krajem srpnja održava se prvi i najveći srednjovjekovni festival u Hrvatskoj – Rapska fjera. Ovaj festival drži dugu tradiciju koja je počela 21.srpnja 1364. a održava se u počast kralju Ljudevitu Posavskom koji je Rab oslobodio od Mlečana, također, Fjera se održava i u spomen sv. Kristoforu koji je spasio grad Rab od uništenja. Za vrijeme Fjere se posjetiteljima nudi prilika da iz prve ruke vide kako se na tradicionalan način izrađuju mirisni pripravci, nošnje te kako se uređuje kosa na način kako se uređivala u srednjem vijeku.

Title Address Description
Title Address Description
San Marino Resort ****
Neimenovana cesta, 51281, Lopar, Croatia

Safari tent

Moda plus mobile home

Cosy plus mobile home