Kamp Poljana ****

Info i rezervacija

Kamp Poljana ****

Besprijekorne vode Jadranskog mora nježno zapljuskuju obale Lošinja, zadivljujućeg kvarnerskog otoka koji slavi preko 200 sunčanih dana u godini. Otok je idilično okruženje za kamp Poljana 4*, savršeno mjesto za sunčane odmore u Hrvatskoj s cijelom obitelji.

Smješten u posebno slikovitom dijelu otoka između par prekrasnih uvala, lokacija kampa jedna je od njegovih najboljih karakteristika. Turisti koji rezerviraju boravak u ovom prekrasnom ljetovalištu mogu bez puno truda uživati u danu uz more.

Još jedan koristan aspekt destinacije su rekreacijski sadržaji koje nudi, od sportova kao što su nogomet, odbojka na pijesku i tenis. Energični i entuzijastični animacijski tim vodi živahan mini klub, nudeći mladim kamperima priliku da steknu nova prijateljstva uz uživanje u kreativnim radionicama, sportskim turnirima i zabavnim igrama. U večernjim satima obitelji koje se vole družiti mogu to učiniti uz živu glazbu, kabaret nastupe i još mnogo toga.

Turisti će osjetiti pravu povezanost s prirodom iz udobnosti naših modernih i prostranih smještajnih mogućnosti.

Destinacija: Mali Lošinj
Lokacija: Otok Mali Lošinj
GPS koordinate: 44.556985, 14.442248

 

  • kapacitet kampa: xxx osoba
  • površina kampa: xx ha
  •  
OTVORENO: 8.4.2022-2.11.2022

Gosti će osjetiti pravu povezanost s prirodom iz udobnosti naših modernih i prostranih mobilnih kućica, okruženi drvećem koje pruža hladovinu i čisti morski zrak.

U mobilnim kućicama pronaći ćete sve što vam je potrebno za bezbrižan i ugodan odmor, od udobne spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje i kupaonice, dnevnog boravka i prostrane terase s vrtnom garniturom.


 

 

Kamp Poljana**** smješten je na otoku Lošinju, na samo 3 km udaljenosti od grada Malog Lošinja.

Kategoriziran je s četiri zvjezdice te konstantno ulaže u održavanje i poboljšanje kvalitete smještaja. Rezultat toga su i brojne nagrade koje je kamp osvojio proteklih nekoliko godina, uključujući i ADAC-ovo priznanje za kvalitetu.

Plaža kampa duga je 800 m, a sastoji se od sunčališta i male šljunčane uvale. Odvojeni dio plaže rezerviran je za naturiste.

Za odrasle i mlade organiziraju se večernji animacijski programi, dok se u restoranu nude lokalni i nacionalni specijaliteti. Ponuda obuhvaća i organizaciju izleta na obližnje otoke Cres i Susak.

Blaga klima, bogata bioraznolikost, ugodna atmosfera te 250 kulturno zabavnih manifestacija – samo su neki od epiteta zahvaljujući kojima se lošinjski arhipelag na svjetskom tržištu pozicionirao kao Otok vitalnosti.
Tradicija zdravstvenog turizma dulja od 125 godina važan je segment ponude, a kombinacija mirisa guste borove šume i ljekovitog bilja te aerosoli mora kreiraju jedinstvenu aromaterapiju na otvorenom.
 
More visoke kakvoće i zrak prve kvalitete s više od 200 sunčanih dana godišnje s  1018 biljnih vrsta od kojih  939 pripada autohtonoj flori, Lošinj čini aromaterapeutskim središtem i destinacijom vitalnosti, zdravstvenog turizma, ekološki osviještenog i modernog odredišta. 
Title Address Description
Title Address Description
San Marino Resort ****
Lopar 488, 51281, Lopar, Croatia

Safari tent

Moda plus mobile home

Cosy plus mobile home