Kamp Kažela ****

Info i rezervacija

Kamp Arena Grand Kažela ****

Arena Grand Kažela Kamp u Medulinu smješten je na idiličnoj lokaciji u Istri, na samoj obali Jadranskog mora, i savršen je izbor za opuštajući odmor u prirodnom okruženju.

U kampu Arena Grand Kažela gosti mogu uživati u dva nova bazena – središnjem centralnom bazenu koji uključuje dječji dio s ukupno 600 m2 vodene površine, te Infinity bazen od 400 m2. Arena Grand Kažela Kamp u ponudi ima više od 1.000 prostranih parcela prosječne površine 120 m2. 

Svojim gostima Arena Grand Kažela nudi velik izbor sportskih sadržaja, uključujući vodeni park za djecu. Od ostalih sadržaja kamp nudi tenis, odbojku, košarku, nogomet, badminton, stolni tenis i trampolin. Naravno, tu su i vodeni sportovi poput skijanja na vodi, jedrenja na dasci, ronjenja te najam pedalina i jet-skija.

Destinacija: Medulin (7 km)
Lokacija: Istra
GPS koordinate: 44° 48` 25″  13° 57` 0″

OTVORENO: 21.05.2022-09.10.2022.

Veselje i nesputanost odmora u prekrasnoj prirodi kampova danas je moguće iskusiti i bez posjedovanja kamp prikolice ili šatora – i to uz maksimalan komfor! Dobrodošli u mobilnu kućicu, potpuno novu vrstu odmora, gdje se nekonvencionalnost i opuštenost isprepliću s mnoštvom zbivanja, zabavnih događanja i izleta itinerarima neobične ljepote.

Kamp ima tri restorana, pizzeriju, slastičarnicu, supermarket i nekoliko barova. Dostupni su večernji animacijski sadržaji za mlade i one nešto starije, dok će se najmlađi zabavljati uz posebno osmišljen dnevni program.

 

Title Address Description
Title Address Description
Kamp Kažela ****
Kapovica 350, 52203, Medulin, Croatia

Safari tent

Moda plus mobile home

Cosy plus mobile home