Regija:
Destinacija:
Broj osoba:
Datum dolaska:
Datum odlaska:

Opći uvjeti

 

Bazeni
Gotovo svi kampovi oglašeni na našij Internetskoj stranici imaju bazen. Kamp određuje datume otvaranja i zatvaranja bazena, kao i temperaturu vode. Općenito, bazeni su otvoreni od sredine svibnja do sredine rujna, a na to mogu utjecati i vremenske prilike. Adriatic Kamp nema nikakvog utjecaja u ovim odlukama.

Broj zvjezdica
Mnogi su kampovi kategorizirani zvjezdicama. Generalno možemo reći kako je kamp s više zvjezdica udobniji od onog s manje. Međutim, važno je shvatiti kako su kampovi često nagrađivani na nacionalnoj, a ponekad, i regionalnoj razini. To znači kako ne postoji standardizacija. Važno je znati kako Adriatic Kamp nema nikakav utjecaj na to koliko će pojedini kamp imati zvjezdica.

Druge zemlje, drugi klijenti
Neka vaš odmor bude avantura! Svakodnevni život i kultura u mnogim se zemljama razlikuje od onog u vašoj zemlji. Lijepo je sve iskusiti, no važno se pripremiti, kako ne bi došlo do iznenađujućih situacija. Prije polaska naučite ponešto o državi koju posjećujete; tako će vaš odmor biti veći užitak. Ako, unatoč vašim nastojanjima, ne ide sve po planu, savjetujemo vam da se obratite voditelju kampa. Zapamtite, vaš bi odmor trebao biti opuštajući! Očekuje se od vas da poštujete odredbe kampa.

Energetski troškovi
Plin, voda i struja su uvijek uračunati u cijenu, kao i klima.

Građevinski radovi / sakupljanje otpada
Vlasnici kampova nastoje sve veće popravke, preuređenja i ostala poboljšanja organizirati i provesti van turističke sezone. Nažalost, to nije uvijek moguće te se mogu dogoditi razni građevinski radovi. Adriatic Kamp ne može snositi odgovornost za takve situacije.
Kako bi se spriječile neugodnosti i buka u vrijeme najvećih gužvi, otpad se najčešće sakuplja tijekom jutra. U to se vrijeme može povećati razina buke.

Insekti
Moguće je da ćete se tijekom svog boravka susresti s insektima, najčešće komarcima i mravima, osobito ako u neposrednoj blizini mobilnih kućica ima vode ili drveća. Stoga savjetujemo gostima da hranu pohranjuju u zatvorene posude te da propisno zatvaraju vrata i prozore. U lokalnim trgovinama moguće je kupiti dobre proizvode protiv insekata.

Ispravci rezervacije
Jednom kad je rezervacija potvrđena može se mijenjati samo pod određenim uvjetima. To je moguće do 28 dana prije polaska na put. U svakom slučaju treba navesti radi li se o ispravku ili otkazu rezervacije.

Kućni ljubimci
Adriatic Kamp ne dozvoljava kućne ljubimce u svojim kućicama!

Odgovornost
Adriatic Kamp ni u kojem slučaju nije odgovoran za sljedeće situacije: gubitak i krađa stvari (uključujući novac), oštećenja koja su nanesena mobilnoj kućici te povrede gostiju.
Tijekom vašeg odmora, vi ste odgovorni za oštećenja nastala na mobilnoj kućici, namještaju i ostalim stvarima koje su dio kućice, a koje ste nanijeli vi ili vaši suputnici.

Opremljenost
Mobilne kućice su općenito u potpunosti opremljene. Imajte na umu kako je opremljenost kućice u skladu s lokalnim načinom života. Ukoliko postoje neke stvari bez kojih ne možete, a lokalno ih nije moguće nabaviti, savjetujemo da ih ponesete sa sobom.

Otkazivanje rezervacije
Ukoliko morate otkazati svoju rezervaciju, uvjeti o odredbe su sljedeće:
• Do 42 dana prije dolaska: naplaćuje se 30% od ukupne cijene rezervacije
• 42 do 28 dana prije dolaska: naplaćuje se 60% od ukupne cijene rezervacije
• 28 dana do dana dolaska: naplaćuje se 90% od ukupne cijene rezervacije
• Na dan rezervacije i nakon: naplaćuje se ukupna cijena rezervacije
Molimo vas da imate na umu kako se otkaz rezervacije može napraviti isključivo pismeno, kontaktirajući agenciju u Hrvatskoj na e-poštu info@adriatic-kamp.hr ili pozivom na broj +385 52 351 886.
Ukoliko Adriatic Kamp ne zaprimiti otkaz rezervacije pismenim ili putem telefona, rezervacija se neće smatrati otkazanom. Na vrijeme ćete biti obaviješteni o svim troškovima otkaza rezervacije.

Plaže
Privatne, prirodne plaže koje su u vlasništvu kampa mogu besplatno koristiti svi gosti kampa. Suncobrani i ležaljke su najčešće dostupni uz nadoplatu. Javne su plaže uvijek besplatne.

Podaci na ovoj web stranici
Kreiranje web stranice je kompleksna radnja koja zahtjeva dobru pripremu. Uvijek postoji mogućnost promjene nekih stvari te će Adriatic Kamp u tim slučajevima nastojati na vrijeme goste obavijestiti o tim promjenama. Ukoliko ni agencija nije obaviještena o tim promjenama, ona ne može biti odgovorna za iste. Stoga potičemo naše goste da češto provjeravaju newslettere.
Dobar izvor informacija na ovoj stranici su i fotografije zato što dobijete vjeran utisak onoga što možete očekivati. Ponekad se može dogoditi da ono što vidite na fotografiji ne odgovara u potpunosti pravom izgledu mobilne kućice, osobito ako postoji nekoliko tipova kućica. Nažalost, ne možemo uvijek utjecati na to.

Posebni zahtjevi
Ukoliko imate posebnih zahtjeva, npr. kućica u hladovini, uvijek nas možete obavijestiti. Važno je da shvatite kako Adriatic Kamp ne može uvijek ispuniti sve želje. Opće je pravilo da što se ranije rezervacija napravi, veće su mogućnosti da će vas zahtjev biti ispunjen.

Posteljina, pokrivači i jastuci
Pokrivači i jastuci su dostupni u svim mobilnim kućicama. Posteljinu gosti najčešće nose sami ili iznajmljuju na licu mjesta od naših predstavnika po cijeni od 15 € za dvije osobe i 10 € za jednu osobu. Ukoliko želite iznajmiti posteljinu najbolji način je da to napomenete u rezervaciji.

Pravila kampa
Svaki kamp ima svoja pravila i odredbe koje svi ljudi koji borave u njemu moraju poštivati tijekom svog boravka. Poštivanje tih pravila i odredaba kontrolira sam kamp te Adriatic Kamp ne može biti odgovoran za iste.

Prelazak granice
U ulazak u Republiku Hrvatsku potrebna je valjana putovnica ili neki drugi identifikacijski dokument. Ukoliko nemate putovnicu Europske Unije, provjerite je li vam za ulazak u zemlju potrebna viza.

Putni dokumenti
Putni dokumenti će vam biti poslani nakon što primimo uplatu cijelog iznosa. Najvažniji je voucher. Njega morate pružiti na uvid našem predstavniku prilikom check in-a. Ukoliko dođete s većim brojem osoba ili više motornih vozila no što je to naznačeno na voucheru, kamp vam to ima pravo dodatno naplatiti.
Adresa kampa je navedena na voucheru.

Rane rezervacije
Ukoliko želite napraviti rezervaciju za sljedeću godinu, uvijek postoji mogućnost rane rezervacije putem telefona ili e – pošte. Nakon što zaprimimo uplatu, vaša će rezervacija biti potvrđena.

Rezervacije
Svoju Adriatic Kamp mobilnu kućicu možete rezervirati:
– Putem službene internetske stranice

– Putem telefona +385 52 351 886

– na e-mail adresu info@adriatic-kamp.hr

 

Cijene i uvjeti su jednako bez obzira koji način odabrali. Nakon što napravite rezervaciju dobiti ćete pismenu potvrdu.

INTERNETSKE REZERVACIJE
Kako napraviti rezervaciju?
Odaberite kamp upotrijebivši „Pretraži i rezerviraj“ na vrhu stranice
Korak 1
Upišite sve potrebne podatke
Korak 2
Odaberite smještaj
Korak 3
Upišite svoje osobne podatke zajedno s mogućim željama. Odaberite način plaćanja: bankovno plaćanje ili kreditna kartica. Kliknite „Rezerviraj“.
Korak 4
Za plaćanje kreditnom karticom – vaš browser će otvoriti link za plaćanje karticom. Kad izvršite uplatu, primiti ćete potvrdu na svoju e-poštu s linkom na kojem možete preuzeti svoj voucher i potvrdu o plaćanju.
Za bankovno plaćanje – primiti ćete putem e-pošte sve detalje plaćanja. Vaš ćemo upit držati pod opcijom 2 dana. U slučaju da ne primimo vašu uplatu, opcija će biti otkazana.
*Postoji mogućnost da poruka s potvrdom završi u vašoj spam pošti zato što vaš program ne prepoznaje pošiljatelja. Rezerviranje putem Interneta moguće je 24h dnevno, 7 dana u tjednu.

REZERVACIJE PUTEM TELEFONA
Ne volite koristiti Internet? Ne brinite, također možete napraviti rezervaciju putem telefona. Naši će vam zaposlenici pomoći da napravite rezervaciju.
Odaberite kamp i mobilnu kućicu. Trebat ćemo vaše ime i adresu, no molimo vas da imate i sljedeće podatke pri ruci:
– Datum rođenja, inicijale i prezimena svih vaših suputnika
– Kontakt telefon
– Vašu adresu e-pošte

Poslati ćemo vam potvrdu putem e-pošte s podacima za bankovno plaćanje ili link za plaćanje kreditnom karticom. Nakon što zaprimimo vašu uplatu, vaša će rezervacija biti potvrđena te ćete primiti voucher i potvrdu o plaćanju.
Rezervaciju telefonom je moguće učiniti od ponedjeljka do petka od 8 – 16h.
Naš telefonski broj: +385 52 351 886

Roštilj
Roštiljanje je moguće u mnogim kampovima. Ukoliko je kod nekog kampa naznačeno da postoji mogućnost roštiljana to nužno ne znači kako će roštilj biti u sklopu vašeg smještaja. Najčešće se radi o zajedničkim roštiljima smještenima na raznim pozicijama u kampu koje mogu koristiti svi gosti. To je uobičajeno u onim kampovima gdje postoji visok rizik od požara.

Smještaj mobilnih kućica
Adriatic Kamp iznajmljuje svoje mobilne kućice u suglasnosti s kampom u kojem su kućice smještene. O smještaju mobilnih kućica odlučuje kamp, ne Adriatic Kamp. To znači kako će se svi posebni zahtjevi i želje gostiju uzeti u obzir te će se prenijeti kampu, no to nužno i ne znači kako će isti biti ispunjeni.

Troškovi čišćenja
Troškovi čišćenja su 30 € po kućici i obavezni su. Molimo vas da imate na umu da, iako niste zaduženi za čišćenje, kućicu ostavite urednu.

Turističke takse
Turističke se takse naplaćuju u svakom kampu na glavnoj recepciji. Cijena ovisi od kampa do kampa, tj. grada u kojem je kamp smješten. Taksa se uvijek mora naplaćivati lokalno, dakle u samom kampu. Cijena može varirati od 0,20 € po danu za djecu do 1 € po danu za odrasle. Ti se iznosi redovito mijenjaju, tako da su prikazane cijene informativnog karaktera.

Upiti
Ukoliko mobilna kućica koju želite iznajmiti nije slobodna, možete nam poslati upit putem našeg rezervacijskog sistema. Nakon što provjeri raspoloživost (u trajanju od jednog radnog dana), Adriatic Kamp će vas obavijestiti koje su mobilne kućice dostupne.

Uvjeti plaćanja
Cijeli iznos rezervacije biti će naplaćen unaprijed. Rezervaciju je moguće platiti preko bankovnog računa ili terećenjem kartice (Visa i Master). Ne naplaćujemo uslugu rezervacije!

Vrijednost za novac u predsezoni i postsezoni
Mnogi se kampovi otvaraju za Uskrs i zatvaraju na jesen. Unatoč tomu, korištenje pojedinih sadržaja, poput bazena, trgovina i zabavnih programa može biti ograničeno. Glavna prednost predsezone i postsezone su atraktivne cijene. To čini posebne ponude još posebnijim.

Vrijeme dolazaka i odlazaka
Na voucheru koji ćete primiti nakon što je vaša rezervacija potvrđena navedeno je vrijeme u kojem se odvija check in, kao i vrijeme check out-a, kad morate napustiti kamp. Check out je između 8 – 10h. Ukoliko ste napravili rezervaciju, moramo vas obavijestiti kako će vaša kućica biti spremna nakon što prethodni gosti odu (nakon što se s njima obavi check out te nakon što se kućica očisti). Stoga preporučamo gostima koji imaju rezervaciju da check in obave između 16 – 20 sati, čime će izbjeći dugo čekanje.. Imajte na umu kako u nekim kampovima dolasci i odlasci u vrijeme odmora (najčešće 13 – 15h) nisu mogući.
Ukoliko ćete check in obaviti nakon 20h, kamp mora pravovremeno biti obaviješten. Broj recepcije nalazi se na voucheru. Povrat novca nije moguć u slučaju da dođete jedan ili više dana kasnije ili ukoliko odete jedan ili više dana prije.
Adriatic Kamp ima svoje mobilne kućice u sve više kampova. Tamo će vas dočekati predstavnik čiji je zadatak učiniti vaš odmor nezaboravnim. Dolaske i odlaske odrađuje naš predstavnik.

Zabavni program
Mnogi kampovi imaju organizirane zabavne programe, poput disco kluba, raznih sportova, filmskih večeri itd. Mnoge aktivnosti ovise o interesu kojeg gosti pokazuju za određeni program te o njemu odlučuje osoblje kampa. Zabavni program je najčešće u ponudi samo tijekom visoke sezone.

Zadržavanje pologa
Od vas će se tražiti plaćanje pologa (100 € na dan dolaska – plaćanje u kunama). Taj će vam novac biti vraćen nakon što se predstavnik uvjeri kako je kućica ostavljena čista i neoštećena. Ukoliko kućica nije propisno ostavljena , Adriatic Kamp zadržava pravo naplatiti određenu svotu od pologa.

persuasive essay conclusion research methodology dissertation essay editing thesis statistics help speech writing services best essay introduction essay paper format writing a research paper law school admissions essay writing a research paper outline custom essay writing service term paper writing service