Regija:
Destinacija:
Broj osoba:
Datum dolaska:
Datum odlaska:

O nama

KONTAKT:

00385 52 351 886

(Ponedjeljak – Petak 08:00 – 16:00 h)

info@adriatic-kamp.hr

 Osnovan 2006. godine, Adriatic Kamp d.o.o. svoje poslovanje fokusira na pružanje usluga smještaja gostiju u luksuzno opremljenim mobilnim kućicama. Nekoliko stotina mobilnih kućica smješteno je u ponajboljim istarskim, kvarnerskim i dalmatinskim kampovima diljem jadranske obale:

Istra

Kamp Bijela Uvala **** (Poreč)

Kamp Bi Village *** (Fažana)

Kamp Lanterna *** (Tar)

Kamp Park Umag **** (Umag)

Kamp Valkanela *** (Vrsar)

Dalmacija

Kamp Solaris Beach Resort **** (Šibenik)

Kamp Belvedere *** (Seget Vranjica)

Kamp Zaton Holiday Resort *** (Nin)

Prateći turističke trendove i želje gostiju, nastojimo obogatiti našu ponudu novim proizvodima kao što su luksuzni šatori, tzv. lodgetents (u kampu Solaris)

Naši dugoročni ciljevi su održavanje visoke kvalitete proizvoda i usluga kao i povećanje broja smještajnih jedinica, a sve u svrhu osiguravanja vrhunskog smještaja i doživljaja našim gostima.

Na vama je samo odabir destinacije, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Kontaktirajte nas s povjerenjem i prepustite se užitku modernog kampiranja.

TIJELO ČIJEM SLUŽBENON NADZORU PODLIJEŽE DJELATNOST TURISTIČKE AGENCIJE: Ministarstvo turizma, Trg Republike Hrvatske 8/I, 10 000 Zagreb

 OBAVIJEST O PODNOŠENJU PISANIH PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE

Sukladno odredbi čl. 6 St.1 toč.3. Zakona o pružanju usluga u turizmu NN br. 130/17

pisani prigovor potrošača može se podnijeti:

u pismenom obliku na adresu (osobno ili poštom):

Adriatic Kamp d.o.o.

Divkovićeva 2c, 52100 Pula

na e mail: info@adriatic-kamp.hr

Na podneseni prigovor korisnika usluge, bez odgađanja, pismenim putem potvrdit će se primitak prigovora te će se u pismenom obliku odgovoriti na prigovor u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Korisnik usluge treba dostaviti svoje ime i prezime te adresu za dostavu odgovora.

 

persuasive essay conclusion research methodology dissertation essay editing thesis statistics help speech writing services best essay introduction essay paper format writing a research paper law school admissions essay writing a research paper outline custom essay writing service term paper writing service